Duurzaam ondernemen in de handel & e-commerce sector

ABAB, aanjager van duurzaamheid

Als ondernemer in de handel- & e-commercesector herkent u het belang van duurzaamheid voor uw bedrijfsvoering. Het team van ABAB Handel & E-commerce staat klaar om uw groei te stimuleren door duurzaam ondernemen centraal te stellen.

In de steeds veranderende wereld van handel & e-commerce, is duurzaam ondernemen niet langer een optie, maar een noodzaak. Consumenten, partners en overheden verwachten van bedrijven dat zij hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Het team Handel & E-commerce van ABAB staat klaar om u te ondersteunen bij het integreren van duurzaamheid in elk aspect van uw bedrijfsvoering. Wij begrijpen de uitdagingen en kansen die duurzaam ondernemen biedt in de handel- & e-commerce sector.

Duurzame inzetbaarheid personeel

Tegenwoordig is personeel het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Alleen met de juiste talenten kunt u uw bedrijf laten groeien. In de huidige krappe arbeidsmarkt investeren in een goed werving-en-selectiebeleid alleen is niet voldoende. Ook de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers vraagt om aandacht. Wij geven advies en ondersteuning bij het implementeren van programma's en strategieën die de gezondheid, veiligheid en betrokkenheid van medewerkers bevorderen. Gemotiveerd personeel speelt een cruciale factor om uw duurzame initiatieven tot een succes te maken. 

Wet- en regelgeving rondom duurzaam ondernemen 

Compliant zijn is een voorwaarde. En in de huidige tijd waarin wetten en regels vaak veranderen en steeds complexer worden, is dit nog belangrijker geworden. Er zijn diverse regels en wetten rondom duurzaamheid waaraan u zich moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte CSRD-rapportage, een Europese richtlijn die bepaalt welke duurzaamheidsinformatie bedrijven moeten rapporteren. ABAB adviseert bedrijven over het voldoen aan deze Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). 

Meer weten of sparren? 

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Wilt u meer weten over hoe ABAB uw handels- & e-commerceactiviteiten kan versterken? Neem contact op met Hugo van den Broek, accountant, via telefoonnummer 076-5438023 of stuur Hugo een e-mail. Samen verkennen we de mogelijkheden en zetten we uw uitdagingen om in kansen voor duurzame groei en innovatie. 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan