ABAB Corporate Finance begeleidt overname DKH Metaalbewerking

8 februari 2023

DKH Metaalbewerking heeft per 1 februari jl. haar bedrijf verkocht aan Andra Tech Group. ABAB Corporate Finance begeleidde DKH Metaalbewerking bij het volledige verkooptraject.

Portretfoto van Jurgen Herremans
Jurgen Herremans Senior corporate finance adviseur
Ondernemer en adviseur in gesprek over overname DKH metaalbewerking

Bedrijfsovername DKH Metaalbewerking

Andra Tech Group neemt per 1 februari 2023 100% van de aandelen over van DKH Metaalbewerking. DKH is gespecialiseerd in het hoog geautomatiseerd CNC-frezen en CNC-draaien/frezen van fijnmechanische onderdelen op basis van producthandeling. Francois van Hirtum, de oprichter en directeur van DKH, draagt zijn functie in de loop van 2023 over. DKH en Andra Tech Group gaan nauw samen werken om verdere groei te bewerkstelligen.

Francois van Hirtum: "In de afgelopen jaren hebben we DKH op- en uitgebouwd tot een belangrijke partner voor onze klanten. Nu we de krachten bundelen met Andra Tech Group kunnen we DKH Metaalbewerking naar een volgend niveau brengen, zowel technologisch als organisatorisch. Hierdoor bieden we een nog beter perspectief aan onze klanten en uiteraard ook aan onze medewerkers.”

Multidisciplinair ABAB-team

Een team van specialisten van ABAB heeft oprichter Francois van Hirtum van DKH begeleid tijdens het gehele overnametraject. Corporate finance adviseur Jurgen Herremans begeleidde het team, waarbij Rogier Kersten, jurist ondernemingsrecht, een grote rol vervulde bij de juridische zaken. Jurgen Herremans: “Wij kijken terug op een succesvolle overname van DKH Metaalbewerking. Door onze begeleiding en de succesvolle bedrijfsovername hopen wij van betekenis te zijn geweest voor DKH. Wij feliciteren beide partijen met deze overname en de verdere samenwerking.”

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten wat onze aanpak voor u kan betekenen? Wij maken graag tijd voor een kennismaking. Neem contact op met Jurgen Herremans, senior corporate finance adviseur, voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 013-4647230 of stuur Jurgen een e-mail.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Jurgen
Downloaden whitepaper valkuilen bij verkoop onderneming

Twaalf valkuilen bij bedrijfsverkoop

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu