Van innovatieadvies tot financiering voor hightech maakindustrie

De hightech maakindustrie is zeer innovatief. Ondernemers ontwikkelen baanbrekende producten en hoogwaardige halffabricaten die over de hele wereld worden geëxporteerd. Investeert u ook in innovatieve ontwikkelingen en heeft u vragen over uw innovatietraject? Of bent u op zoek naar financiering of subsidies? Samen maken we dromen waar.

Portretfoto van Joost Janssen
Joost Janssen Manager innovatie

Innovatieadvies

Innoveren is avontuur. Een avontuur dat vraagt om heel brede expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van businesscase development, projectmanagement, intellectueel eigendom of interim consulting. Handig dat onze experts niet alleen al die kennis in huis hebben, maar ook nog eens op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in uw sector. Innovatieadvies? Epiic.

Financiering

Een innovatie of investering financieren is vaak een complex proces. Het Epiic vierstappenplan helpt om te komen tot een slimme financieringsstrategie die past bij de fase en doelstelling van uw bedrijf. En omdat we ook nog  eens gebruikmaken van een multidisciplinair team, weten we zeker dat alle fiscale en juridische aspecten daarbij afgedekt zijn. 

Subsidies

Om het concurrentievermogen van de hightech maakindustrie verder te versterken, stimuleert de overheid u met een breed scala aan subsidiemogelijkheden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Heeft u vragen over een innovatietraject? Of wilt u meer weten over financiering of subsidies? Neem contact op met Joost Janssen, manager innovatie bij Epiic, via telefoonnummer +3162392845 of stuur Joost een e-mail.

Wilt u meer weten over deze of andere subsidiemogelijkheden? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Joost
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan