Van innovatieadvies tot financiering voor Tuinbouw- en veredelingssector

De Nederlandse Tuinbouw- en veredelingssector staat bekend om zijn expertise en innovatiekracht. En dat is maar goed ook. Klimaatverandering en de eindigheid van de grondstoffenvoorraad vragen steeds nadrukkelijker om nieuwe technologieën en oplossingen. Heeft u innovatieve plannen en bent u op zoek naar advies of financieringsmogelijkheden? Wij zijn uw sparringpartner.

Portretfoto van Hans Jacobs
Hans Jacobs Manager innovatie

Innovatieadvies

Innovatietrajecten vragen om heel brede expertise. Denk aan kennis op het gebied van businesscase development, projectmanagement, intellectueel eigendom en interim consulting. Bij Epiic hebben we alle benodigde kennis in huis. Daarnaast voelen onze experts zich als een vis in het water als het om uw sector gaat. Innovatieadvies? Epiic.

Financiering

Een innovatie of investering financieren is een veelomvattend proces. Bij Epiic hebben we daarom een vierstappenplan ontwikkeld en zetten we altijd een multidisciplinair team in. Een financieringstraject vraagt tenslotte om juridische én fiscale expertise. Een slimme financieringsstrategie? Epiic. 

Subsidies

Er zijn eindeloos veel subsidiemogelijkheden. Maar ziet u de bomen nog door het bos? De consultants van Epiic hebben overzicht. En omdat we gebruikmaken van specialistische teams die écht thuis zijn in uw sector weten we ook precies waar uw subsidiekansen liggen.

Meer informatie

Heeft u vragen over een innovatietraject? Of wilt u meer weten over financiering of subsidies? Neem dan contact op met Hans Jacobs, manager innovatie bij Epiic, via telefoonnummer 073-6465475 of e-mail Hans.

Wilt u meer weten over innovatieadvies of financieringsmogelijkheden voor de Tuinbouwsector? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Hans
Portretfoto van Hans Jacobs
Manager innovatie
Bel
073-6465475
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan