Onderneemster in detailhandel
Markten

Retail en detailhandel

Samen werken aan de toekomst van uw (web)winkel

De retail- en detailhandel heeft in april 5,3 procent meer omgezet dan in april 2022. Hiermee kwam de sector weer op het normale groeiniveau als van voor corona. De omzet van de foodsector groeide met 8,1 procent en de omzet van de non-foodsector met 2 procent.

De groei is vaak online te vinden. Zowel voor pure webshops als voor fysieke winkels die stappen maken met hun e-commerce activiteiten. De online omzet was in april namelijk 3,2 procent hoger dan in april 2022. Door veranderend klantgedrag, nieuwe aanbieders met hoge servicelevels, demografie en technologie verandert de markt fundamenteel. Innovatie is noodzakelijk om op deze veranderingen in te spelen. Maar ook met persoonlijke dienstverlening kan meerwaarde geboden wordt.

ABAB in de sector retail en detailhandel

Wat zijn uw plannen voor de toekomst? Gaat u voor bricks, clicks of beide? Wij helpen u slim in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Onze specialisten zijn thuis in de retail en detailhandel en helpen u mogelijkheden te benutten en plannen in te calculeren. Samen werken wij aan de toekomst van uw (web)winkel.

Meer informatie

ABAB is graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services