Onderneemster in detailhandel
Markten

Retail en detailhandel

Samen werken aan de toekomst van uw (web)winkel

De omzet van de retail- en detailhandel steeg in 2021 met 3,5%. Ook in 2022 wordt een omzetgroei verwacht van 2,5%. Hiermee komt de sector weer op het normale groeiniveau als van voor corona. De food- en non-food retail kennen in 2022 een omzetgroei van respectievelijk 2% en 2,5%.

De groei is vaak online te vinden. Zowel voor pure webshops, als voor fysieke winkels die stappen maken met hun e-commerce activiteiten. Door veranderend klantgedrag, nieuwe aanbieders met hoge servicelevels, demografie en technologie verandert de markt fundamenteel. Innovatie is noodzakelijk om op deze veranderingen in te spelen. Maar ook met persoonlijke dienstverlening kan meerwaarde geboden wordt.

ABAB in de sector retail en detailhandel

Wat zijn uw plannen voor de toekomst? Gaat u voor bricks, clicks of beide? Wij helpen u slim in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Onze specialisten zijn thuis in de retail en detailhandel en helpen u mogelijkheden te benutten en plannen in te calculeren. Samen werken wij aan de toekomst van uw (web)winkel.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Global Mobility Services

    ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
  • HX Advies: investeren in optimale werkbeleving

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.