Onderneemster in detailhandel
Markten

Retail en detailhandel

Samen werken aan de toekomst van uw (web)winkel

De coronacrisis heeft grote impact op de retail- en detailhandel. De omzet van de detailhandel is in het derde kwartaal van 2020 maar liefst 9,2% hoger dan een jaar eerder. Zo stegen de internetverkopen met bijna 40%. Ondernemers in de detailhandel zijn optimistisch over de omzetontwikkeling in het laatste kwartaal van dit jaar. De omzet van de non-foodsector groeide sterk met 8%.

De groei is vaak online te vinden. Zowel voor pure webshops, als voor fysieke winkels die stappen maken met hun e-commerce activiteiten. Door veranderend klantgedrag, nieuwe aanbieders met hoge servicelevels, demografie en technologie verandert de markt fundamenteel. Innovatie is noodzakelijk om op deze veranderingen in te spelen. Maar ook met persoonlijke dienstverlening kan meerwaarde geboden wordt.

ABAB in de sector retail en detailhandel

Wat zijn uw plannen voor de toekomst? Gaat u voor bricks, clicks of beide? Wij helpen u slim in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Onze specialisten zijn thuis in de retail en detailhandel en helpen u mogelijkheden te benutten en plannen in te calculeren. Samen werken wij aan de toekomst van uw (web)winkel.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan