Man in groothandel
Markten

Groothandel

Samen vooruit kijken

De groothandel wordt hard geraakt door de coronacrisis. Waar eerst het probleem lag in de aanvoer van goederen, waardoor de voorraad niet voldoende was, ligt het probleem nu bij vraaguitval. Dit leidt tot grote omzetverliezen.

ABAB in de sector groothandel

Van het aanvragen van een financiering tot advies over subsidiemogelijkheden, bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel: onze specialisten weten wat er in de sector groothandel speelt en kunnen u adviseren en ondersteunen. Zij kijken graag samen met u vooruit, ook als internationaal onderneemt of gaat ondernemen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Fiscale ondersteuning werkgevers en expats

    ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan