Man in groothandel
Markten

Groothandel

Samen vooruit kijken

De groothandel kende na corona een enorm groeiherstel. Door tekorten aan onder meer computerchips en bouwmaterialen en de oorlog in de Oekraïne bereikten de grondstofprijzen recordhoogtes. De verwachte groei van 4% voor 2023 bestaat uit een beperkte volumegroei van 1,5% als gevolg van de milde recessie en een (olie)prijsstijging van 2,5%.

ABAB in de sector groothandel

Van het aanvragen van een financiering tot advies over subsidiemogelijkheden, bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel: onze specialisten weten wat er in de sector groothandel speelt en kunnen u adviseren en ondersteunen. Zij kijken graag samen met u vooruit, ook als internationaal onderneemt of gaat ondernemen.

Neem contact op

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • Global Mobility Services

    ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
  • Salarisadministratie

    Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan