Man in groothandel
Markten

Groothandel

Samen vooruit kijken

Na drie kwartalen van krimp op rij heeft de groothandel in het eerste kwartaal van 2021 ruim 3% meer omgezet ten opzichte van 2020. Naar verwachting komt de totale omzetgroei van 2021 uit op 5%. Alleen in de bouwgroothandel wordt geen groei verwacht.

ABAB in de sector groothandel

Van het aanvragen van een financiering tot advies over subsidiemogelijkheden, bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel: onze specialisten weten wat er in de sector groothandel speelt en kunnen u adviseren en ondersteunen. Zij kijken graag samen met u vooruit, ook als internationaal onderneemt of gaat ondernemen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Global Mobility Services

    ABAB Global Mobility Services heeft alle expertise in huis voor de complete juridische en fiscale begeleiding van werkgevers en expats.
  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • Salarisadministratie

    Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan