De groeivooruitzichten voor 2019 voor de groothandel zijn positief, maar verschillen per sectoronderdeel. De non-food groeit harder dan de food-groothandel. De groei wordt vooral gedreven door de export.  Om in te spelen op de versterkte concurrentie en de toegenomen margedruk, is toegevoegde waarde leveren van levensbelang. Groothandels moeten hun positie in de waardeketen versterken. Verder verandert de personeelsbehoefte. Waar vroeger inkopers en verkopers essentieel waren, zijn nu IT-ers nodig die systemen bouwen en doorontwikkelen.

ABAB in de sector groothandel
Van het aanvragen van een financiering tot advies over subsidiemogelijkheden, bedrijfsoverdracht of duurzame inzetbaarheid van uw personeel: onze specialisten weten wat er in de sector groothandel speelt en kunnen u adviseren en ondersteunen. Zij kijken graag samen met u vooruit, ook als internationaal onderneemt of gaat ondernemen.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan