ABAB Accountants en Adviseurs steunt de Voedselbank

17 april 2018

ABAB Accountants en Adviseurs doneert een bedrag van € 4.100 aan Voedselbank De Bevelanden. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde de cheque aan voorzitter Paul Colijn van Voedselbank De Bevelanden.

Overhandiging donatiecheque ABAB aan de Voedselbank

Klaas Kievit, accountant bij ABAB, is penningmeester bij Voedselbank De Bevelanden in Goes en attendeerde zijn werkgever op dit goede doel. De voedselpakketten die deze Voedselbank wekelijks uitreikt, bestaan voor het grootste deel uit gratis spullen van sponsoren. Om wekelijks een basispakket aan te kunnen bieden, moet Voedselbank De Bevelanden daarnaast zelf artikelen inkopen. De donatie van ABAB zal hiervoor gebruikt worden.
 
Voorzitter Paul Colijn van Voedselbank de Bevelanden: “Wij zijn enorm dankbaar en blij met deze gulle gift van ABAB. Giften vanuit de samenleving zijn hard nodig om het werk van de Voedselbank mogelijk te blijven maken. Mensen kunnen om allerlei redenen gebruik moeten maken van de voedselbank. Zo hebben we steeds vaker met zzp’ers of ondernemers te maken die het financieel even niet kunnen bolwerken. Dan is het prettig dat er tijdelijk van de Voedselbank gebruik gemaakt kan worden.”
John Verhagen: "ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen en met ons donatiebeleid geven we aandacht aan verschillende organisaties. In dit geval dragen we graag bij aan een goed doel waarbij een ABAB-medewerker betrokken is.”