Actueel

627 berichten
 1. Wet- en regelgeving

  Regeerakkoord: wijzigingen vast contract

  Het onlangs bekendgemaakte regeerakkoord bevatte een aantal wijzigingen op het gebied van arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd (vaste contracten) voor werknemers.
 2. Referentie

  ‘Elkaar naar een hoger niveau tillen’

  Inteco ontwerpt en ontwikkelt klimaatoplossingen voor de utiliteitsbouw.
 3. Wet- en regelgeving

  Privégebruik auto?

  Als u als werkgever aan uw werknemers een auto ter beschikking stelt waarmee ook privé mag worden gereden, wordt een percentage van de cataloguswaarde bij het loon van uw werknemer opgeteld.
 4. Artikel

  Belonen en binden van uw werknemers

  Werkgevers kunnen hun werknemers aan de onderneming binden door slim gebruik te maken van beloningsinstrumenten. Er zijn verschillende manieren om goed functionerende werknemers te belonen.
 5. Artikel

  Belasting op vermogens gaat omlaag

  Het nieuwe kabinet gaat de vermogensbelasting verlagen. Het belastingvrije deel gaat omhoog en dat levert mensen met een vermogen van meer dan € 25.000 gemiddeld € 60 per jaar op.
 6. Artikel

  Nieuw regeerakkoord: de gevolgen voor de arbeidsmarkt

  In het nieuwe regeerakkoord worden een aantal maatregelen genoemd die gevolgen hebben voor de arbeidsmarkt. De belangrijkste maatregelen zetten wij voor u op een rijtje.
 7. Artikel

  Nieuw regeerakkoord: maatregelen voor ondernemers en ondernemingen

  De nieuwe regering heeft vergaande plannen gepresenteerd voor ondernemers en ondernemingen. Wij geven u een overzicht van de meest in het oog springende maatregelen.
 8. Artikel

  Nieuw regeerakkoord: de belangrijkste algemene wijzigingen

  Het nieuwe kabinet is van plan om de belastingen ingrijpend te veranderen. Wij hebben de belangrijkste geplande wijzigingen voor u op een rijtje gezet.
 9. Artikel

  CAP maakt regels oprenting oudedagsverplichting duidelijker

  Het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen van de Belastingdienst (CAP) heeft verduidelijkt hoe de oprenting van de oudedagsverplichting moet worden bepaald.