groenteboer
Markten

Vers

Alle ondersteuning voor Food (vers)speciaalzaken in huis

Als eigenaar van een Food (vers)speciaalzaak komt er veel op u af. Naast het runnen van uw winkel, moet u ook nadenken over allerlei andere belangrijke zaken, zoals uw personeel, uw administratie en de fiscale aspecten hiervan. En hoe zien uw toekomstplannen er eigenlijk uit? De specialisten van ABAB hebben veel ervaring met het begeleiden van ondernemers uit de foodsector bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering.  

 

Expertise Food (vers)speciaalzaken

Food (vers)speciaalzaken zoals slagerijen, bakkers en groentewinkels zijn een belangrijke schakel in de voedselketen. Ondernemers in deze branche hebben passie voor de producten die zij aanbieden. En daar ligt ook hun kracht. Toch vragen ook andere onderwerpen om aandacht. En daar begeleiden de specialisten van ABAB u graag bij: van uw belastingaangifte en pensioen tot juridisch advies en duurzaamheidsvraagstukken. Bij ABAB vindt u al deze expertise onder één dak.

Periodiek om tafel

Om u goed te kunnen ondersteunen, bespreken we graag met regelmaat alle ontwikkelingen binnen uw onderneming. En daarbij staan we ook stil bij uw plannen voor later. Hoe zien u toekomstdromen eruit, bent u op zoek naar overnamekandidaten en heeft u al nagedacht over een financieel plan voor later? Bij ABAB hebben we alle kennis in huis, zodat u zich kunt focussen op dat wat u het liefst doet: ondernemen.

Meer weten?

Bent u eigenaar van een Food (vers)speciaalzaak en zoekt u ondersteuning bij uw bedrijfsvoering? Neem contact op met Mark Rebbens, senior klantadviseur, via telefoonnummer 013-4647226 of stuur Mark een e-mail voor een vrijblijvende kennismaking.