Juichende mensen tijdens een concert
Markten

Kunst en cultuur

Altijd in beweging

De kunst- en cultuursector wordt hard geraakt door de coronacrisis. Theaters, musea en bioscopen mogen geen bezoekers ontvangen en concerten en festivals zijn al maanden niet mogelijk. De sector bevindt zich in zwaar weer, de anderhalvemetersamenleving  heeft veel impact.

ABAB in de sector kunst en cultuur

Wij weten wat er in de kunst- en cultuursector speelt. Onze specialisten kunnen u adviseren op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Zij helpen bijvoorbeeld met het aanvragen van een financiering of geven advies over veranderende wetgeving. Ook voor ondersteuning bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en het realiseren van kostenbesparingen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten van Subsidiefocus beschikken over specifieke kennis van subsidiemogelijkheden in de culturele sector.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de kunst- en cultuursector? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • HX Advies: veiligheid en gezondheid op het werk

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • Online boekhouden

    Met ABAB Online boekhouden kunt u eenvoudig online uw financiële administratie voeren.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan