Industriële ondernemers moeten snel inspelen op technologische veranderingen
Markten

Industrie

Inspelen op veranderingen door het maken van slimme keuzes

Na een flinke krimp in 2020 (-4,3%) kent de industriesector in 2021 een groei van 4%-5%. De industriële productie is nu al hoger dan voor de coronacrisis. In het voorjaar is zelfs de snelste groei in de industrie sinds september 2018 geconstateerd.

 

ABAB in de industriële sector

Hoe zorgt u ervoor dat u kunt blijven groeien? En dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven? De ontwikkelingen in de industriële sector vragen continu om het maken van slimme keuzes. Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij informeren u ook over de geldende wet- en regelgeving, ondersteunen u bij uw bedrijfsvoering en het kiezen van de juiste bedrijfsstrategie.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • Marktbewerking

    Samen met u zoeken wij naar nieuwe klanten. Wij helpen u aanwijsbaar aan meer omzet en succes.
  • HX Advies: veiligheid en gezondheid op het werk

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan