Industriële ondernemers moeten snel inspelen op technologische veranderingen
Markten

Industrie

Inspelen op veranderingen door het maken van slimme keuzes

Na een flinke krimp in 2020 (-4,3%) kende de industriesector in 2021 een groei van 4%-5%. De industriële groei houdt in 2022 aan en groeit naar verwachting met 2,5%. De aanhoudende verstoringen in de supply chain zetten een rem op de groei maar de stevige productvraag uit binnen- en buitenland zorgen voor een positief groeiscenario.

 

ABAB in de industriële sector

Hoe zorgt u ervoor dat u kunt blijven groeien? En dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven? De ontwikkelingen in de industriële sector vragen continu om het maken van slimme keuzes. Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij informeren u ook over de geldende wet- en regelgeving, ondersteunen u bij uw bedrijfsvoering en het kiezen van de juiste bedrijfsstrategie.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Services

  • Bedrijfsfinanciering

    Wij geven u inzicht in uw financiële situatie en adviseren u over de best passende financieringsvorm. Ondersteuning bij al uw financieringsvraagstukken.
  • Marktbewerking

    Samen met u zoeken wij naar nieuwe klanten. Wij helpen u aanwijsbaar aan meer omzet en succes.
  • HX Advies: veiligheid en gezondheid op het werk

    Blije medewerkers presteren beter. Het is de reden dat succesvolle bedrijven zo veel waarde hechten aan werkbeleving. De adviseurs van HX Advies helpen u op weg naar een optimale werkbeleving.
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan