Industriële ondernemers moeten snel inspelen op technologische veranderingen
Markten

Industrie

Inspelen op veranderingen door het maken van slimme keuzes

De Nederlandse industrie groeit door. De technologische industrie blijft de sterkste groeier binnen de sector. Vooral eindfabrikanten van auto’s en machines groeien sterk, toeleverende sectoren zoals metaal en kunststof profiteren mee. De voedingsindustrie en chemie groeien ook, maar minder sterk. De belangrijkste ontwikkelingen in de industrie zijn de focus op duurzaamheid en technologische proces- en productinnovatie. Daarnaast blijft technisch personeel de komende tijd schaars.

ABAB in de industriële sector

Hoe zorgt u ervoor dat u kunt blijven groeien? En dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven? De ontwikkelingen in de industriële sector vragen continu om het maken van slimme keuzes. Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Zij informeren u ook over de geldende wet- en regelgeving, ondersteunen u bij uw bedrijfsvoering en het kiezen van de juiste bedrijfsstrategie.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of vul het contactformulier in.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan