Strategische personeelsplanning

Uw werknemers zijn een belangrijke succesfactor bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen. Met strategische personeelsplanning krijgt u inzicht in uw personeel over de lange termijn. Niet alleen in het personeel dat nu bij u werkt, maar ook om het personeel dat u wilt aantrekken om uw bedrijfsdoelen te halen. Steeds meer mensen willen na de pensioendatum blijven werken of weer gaan werken. Speel hierop in, zodat u op lange termijn uw werknemers langer houdt. 

Meer regie bij uw medewerker

Met de komst van de nieuwe Wet toekomst pensioenen dragen uw medewerkers binnenkort zelf het risico voor de hoogte van de pensioenuitkering op de pensioendatum. Het ligt voor de hand dat uw medewerkers ook de regie over de eigen pensioenopbouw overnemen met de keuzes die daarbij horen. In de praktijk blijkt dat de meeste mensen het lastig vinden om pensioenkeuzes en ook andere financiële keuzes te maken. In het gratis whitepaper schetsen we de achtergrond en geven we u tips voor goede begeleiding.

Download het whitepaper | Medewerkers begeleiden naar een passend pensioen

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u ondersteuning bij het aanpassen van uw pensioenregeling? Neem contact op met Bart van de Wouw, senior pensioenadviseur, via telefoonnummer 013-4647286 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Bart
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu