Grip op uw personeels- en salarisadministratie met Qwoater

Met voortdurend groeiende dossiers met contracten, rekeningen en arbeidscontracten die op diverse locaties zijn opgeslagen, is het lastig overzicht te bewaren. Ook is er een groeiende behoefte aan online opslag zodat werkgevers en werknemers vanaf iedere locatie dossiers kunnen uitwisselen. Met ABAB Salaris Online heeft u altijd volledig inzicht in uw personeels- en salarisadministratie. Qwoater is een nieuwe functionaliteit voor documentmanagement binnen ABAB Salaris Online en biedt belangrijke voordelen voor uw dossiers en administratie.

Portretfoto van Bart Leusink
Geschreven door:
Bart Leusink Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
mensen werken op laptop aan personeels- en salarisadministratie

Als u de Qwoater functionaliteit toevoegt aan ABAB Salaris Online, heeft u geen archief meer nodig. Met Qwoater kunt u nu al uw werknemers- en werkgeversgegevens digitaal opslaan. Ook heeft u hierdoor overal ter wereld beschikking over de personeelsdossiers. Deze gegevens zijn ook voor uw werknemers inzichtelijk. Zij kunnen de gegevens via het werknemersloket, via de website of app, opvragen. Bovendien worden alle documenten beveiligd opgeslagen en kunnen deze automatisch vernietigd worden wanneer de wettelijke bewaartermijn van documenten verloopt.

Met de documentmanagementmodule kunt u documenten in ABAB Salaris Online uploaden en kunt u nieuwe documenten genereren waarbij de werknemersgegevens geautomatiseerd worden gekoppeld. Daarnaast houdt deze totaaloplossing bij wie documenten hebben geraadpleegd, toegevoegd of gewijzigd. Wanneer er nieuwe documenten aan het werknemersdossier zijn toegevoegd, ontvangen uw medewerkers automatisch een melding per e-mail. 

Wilt u meer weten over Qwoater? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Bart
Portretfoto van Bart Leusink
Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
Bel
0413-336515