Grip op uw personeels- en salarisadministratie met Qwoater

4 maart 2023
Artikel

Met voortdurend groeiende dossiers met (arbeids)contracten en rekeningen die op diverse locaties zijn opgeslagen, is het lastig overzicht te bewaren. Ook wordt een online opslag steeds belangrijker, zodat werkgevers en werknemers vanaf iedere locatie dossiers kunnen uitwisselen. Met ABAB Salaris Online heeft u altijd volledig inzicht in uw personeels- en salarisadministratie. Voor nog meer gemak kunt u Qwoater toevoegen aan ABAB Salaris Online. U heeft dan geen archief meer nodig.

Portretfoto van Bart Leusink
Bart Leusink Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
mensen praten over personeels- en salarisadministratie

Digitaal archief

Met Qwoater kunt u al uw werknemers- en werkgeversgegevens digitaal opslaan. Hierdoor heeft u altijd en overal beschikking over de personeelsdossiers. De gegevens zijn ook voor uw werknemers inzichtelijk: via het werknemersloket, de website of app. Qwoater is een handige toevoeging aan uw personeels- en salarisadministratie online.

Eenvoudig en veilig documenten uitwisselen

Met een speciale module kunt u documenten in ABAB Salaris Online uploaden en nieuwe documenten genereren. De werknemersgegevens worden automatisch gekoppeld. Qwoater houdt ook bij wie documenten heeft geraadpleegd, toegevoegd of gewijzigd.

Wanneer er nieuwe documenten aan het werknemersdossier zijn toegevoegd, ontvangen uw medewerkers automatisch een melding per e-mail. Ook kunt u eenvoudig documenten uitwisselen met uw personeel en ze digitaal (laten) ondertekenen.

Automatische vernietiging

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mag u persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaren. Het is belangrijk dat u bepaalde documenten in de personeelsdossiers op tijd vernietigt, daarbij rekening houdend met eventuele minimale of maximale wettelijke bewaartermijnen. Qwoater voert de vernietiging van documenten automatisch uit vanaf het moment dat een werknemer uit dienst treedt. 

Meer informatie over ABAB Salaris Online en Qwoater?

ABAB is graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ABAB Salaris Online, het gebruik van Qwoater en het digitale personeelsdossier? Neem contact op met Bart Leusink, manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten, via telefoonnummer 0413-336515 of stuur Bart een e-mail.

Wilt u meer weten over Qwoater? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Bart
Portretfoto van Bart Leusink
Manager ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
Bel
0413-336515
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu