Specialisatie: (inter-)nationale omzetbelasting. overdrachtsbelasting, vastgoedtransacties, digitale valuta en digitale diensten, onderwijs-, culturele-, medische- financiële en sportsector.

Jason werkt sinds 2011 bij ABAB als belastingadviseur (inter-)nationale omzet- en overdrachtsbelasting. Na zijn studie Fiscaal Economische Wetenschappen en postdoctorale studie Europees en Internationaal Belastingrecht, rondde hij ook nog met succes een post-master Indirecte Belastingen af. Voor zijn start bij ABAB werkte Jason bij de Belastingdienst als specialist omzetbelasting en vervolgde hij zijn carrière als (algemeen) fiscalist bij Accon avm en KPMG Meijburg & Co.

Jason is een zeer ervaren omzetbelastingspecialist en adviseert vooral grote zakelijke (internationale) dienstverleners op alle fronten van zijn vakgebied. Hij zet zich graag in om zaken te regelen en financieel voordeel te behalen door slim om te gaan met de omzetbelasting. Hij let scherp op de vertaling van vaktechniek naar commerciële kansen en denkt daarin ook mee met bedrijven. 

In zijn vrije tijd is hij ook graag sparringpartner en kickbokst en fitnest hij. Als de tijd het toelaat geniet hij van een goede serie op Netflix.