‘Kundige en proactieve relatiemanager die snapt wat wij doen’

Ilse Verhoijsen runt samen met haar ouders en acht medewerkers een varkensbedrijf met een vleeskuikentak op vier locaties in Limburg. Daarnaast nam ze in 2020 samen met haar jongste zus een vleesvarkenbedrijf in Horst over. De ondernemers zijn al sinds 1989 klant van ABAB. ‘ABAB is voor ons van betekenis vanwege het relatiemanagement, de aanwezige sectorkennis en de goede bereikbaarheid.’

In gesprek met:
Ilse Verhoijsen, Verhoijsen Veehouderij
Referentiefoto Ilse Verhoijsen

Groeiend bedrijf

De ouders van Ilse Verhoijsen startten hun bedrijf Verhoijsen Veehouderij in 1983. Zelf werkte ze vanaf 2015 naast haar baan bij ABN-AMRO in het bedrijf en ging ze in 2020 fulltime aan de slag in het familiebedrijf. In dat jaar kocht ze met haar zus het vleesvarkenbedrijf. Verdere ontwikkeling sluiten de ondernemers niet uit. “Wellicht nemen we in de toekomst nog een bedrijf over.”  

Dienstverlening ABAB

ABAB verzorgt voor Verhoijsen onder meer het accountancywerk, zoals het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, de loonadministratie en personeelsadvies. Ook vroeg Epiic (voorheen Subsidiefocus) het afgelopen jaar met succes fiscaal voordeel uit de MIA\Vamil-regeling aan voor het innovatieve bedrijf. Verhoijsen: “Daarnaast krijgen we zo nodig juridisch advies van ABAB Legal. Bijvoorbeeld toen ik toetrad tot de maatschap en toen we onze rechtsvorm veranderden in een bv. Momenteel begeleidt Remco Janssen ons met extra sectorkennis.”

Proactieve houding

De ondernemers zijn erg tevreden over de samenwerking met ABAB. “We hebben goede ervaringen met ABAB. We hebben met Urban Luijkx een kundige relatiemanager die snapt wat wij doen, inspeelt op onze behoeften en een proactieve houding heeft. Zo wijst hij ons bijvoorbeeld op de werkkostenregeling, krijgen we tussentijdse resultaten en herinnert hij ons op tijd aan de jaarafsluiting. We hebben dan ook regelmatig contact. ABAB is voor ons van betekenis vanwege de aanwezige sectorkennis en de goede bereikbaarheid.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor de varkenshouderij en pluimveehouderij, dan kunt u contact opnemen met Urban Luijkx, relatiemanager, via telefoonnummer 0492-579820 of stuur Urban een e-mail

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Urban
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu