Ook in 2023 lage WW-premie bij tijdelijke urenuitbreiding

De regels rond de WW-premie bij tijdelijke urenuitbreiding en bij meerdere arbeidsomvangen veranderen in 2023 niet. U kunt dus ook in 2023 een lage premie betalen voor de Werkloosheidswet (WW) over een tijdelijke urenuitbreiding van vaste contracten.

Portretfoto van Daphne Osseman
Neem contact op met:
Daphne Osseman Manager Salaris- en Personeelsdiensten
Werknemer achter zijn bureau

Toepassen lage WW-premie

U kunt de lage premie toepassen bij werknemers met een schriftelijke arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De contracturen moeten dan in de arbeidsovereenkomst zijn vastgelegd. Geldt voor een werknemer de lage WW-premie? Dan is deze ook van toepassing als u een tijdelijke urenuitbreiding opneemt in de arbeidsovereenkomst of meerdere arbeidsomvangen overeenkomt.De lage WW-premie bedraagt in 2023 2,64%, de hoge 7,64%. De hoge WW-premie blijft van toepassing voor arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd, oproepovereenkomsten en min/max-contracten.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wit u meer weten over de hoogte van de WW-premie of over de dienstverlening van ABAB Salaris- en Personeelsdiensten? Neem contact op met Daphne Osseman, via telefoonnummer 0413-336549 of stuur Daphne een e-mail.

Wilt u meer weten over de hoogte van de WW-premie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Daphne
Portretfoto van Daphne Osseman
Manager Salaris- en Personeelsdiensten
Bel
0413-336549
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu