Van Dijk Potplanten over het bedrijfsopvolgingsproces en het belang van een familiestatuut

Is uw bedrijf voorbereid op de volgende generatie?  Het is belangrijk om uw visie omtrent het familiebedrijf in de toekomst goed af stemmen met de volgende generatie en afspraken duidelijk vast te leggen. Tuinbouwondernemer Jaco van Dijk vertelt in deze video samen met zijn zoon en toekomstig opvolger Bas van Dijk van Van Dijk Potplanten vof uit Pijnacker over hun bedrijf, de bedrijfsopvolging en wat het familiestatuut voor hun betekent.

Overname familiebedrijf

Bij een bedrijfsovername binnen de familie staan de continuïteit van de onderneming en een gelijke verdeling tussen de toekomstige erfgenamen voorop. U moet hierbij rekening houden met verschillende belangen, wat het een complex proces maakt. Fiscale, financiële, organisatorische en emotionele aspecten spelen een rol. Professionele ondersteuning is hierbij noodzakelijk.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? De bedrijfsadviseurs en de relatiemanagers van het tuinbouwteam van ABAB ondersteunen u bij kleine en grote vraagstukken. Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Eric Flinterman, senior relatiemanager tuinbouw, via telefoonnummer 073-6465419 of stuur Eric een e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu