Meer waarde voor uw bedrijf

U werkt hard, maar levert dit ook voldoende resultaat op? Vaak groeit de omzet wel, maar doordat daarmee ook de organisatie groeit, stijgen de kosten vaak nog harder. Verbetering van het rendement begint bij het verkrijgen van inzicht in uw onderneming. 

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Met welke producten verdient u geld en met welke juist niet? Hoe werken de processen en kan dat efficiënter geregeld worden? Hoe ziet de organisatiestructuur eruit en zitten de juiste mensen op de juiste plek? Onze adviseurs bedrijfskundig advies helpen u met het vaststellen van de bepalende parameters voor het rendement van uw bedrijf en hoe u deze als ondernemer kunt beïnvloeden.

Onze werkwijze

 

Onze werkwijze in stappen

Vrijblijvend inventarisatiegesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit gesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Verbeterscan
Wij starten met een analyse van uw bedrijfsprocessen. Door de noodzakelijke data te verzamelen en de ontbrekende gegevens aan te vullen, leggen we de basis voor een gedegen bedrijfsanalyse. Op basis van deze bedrijfsanalyse ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten om het rendement van uw onderneming te verbeteren.

Verbeterplan & realisatie
Wij ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij blijvende veranderingen binnen uw onderneming realiseren. Wij bieden de ondersteuning die bij u past. Passend bij de problematiek en afgestemd op uw behoefte.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze van de adviseurs bedrijfskundig advies? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique. 

Wilt u weten hoe u uw rendement kunt verbeteren? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan