Meer efficiency door automatisering

Worden al uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund door ICT-systemen of valt er meer uit te halen? Misschien heeft u diverse systemen in gebruik, die ooit op een bepaalde manier zijn ingericht, maar is uw bedrijf inmiddels gegroeid of veranderd. Klopt de inrichting van uw systemen nog wel of kunt u hier meer uit halen, waardoor uw processen beter worden ondersteund en er efficiënter gewerkt kan worden?

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Misschien bent u op zoek bent naar een (nieuw) ICT-systeem. Dan staat u voor een belangrijke keuze, die zeer bepalend is voor uw bedrijf en vaak een grote investering met zich meebrengt. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Op basis van de huidige en toekomstige behoeften in de organisatie kunt u bepalen welk systeem het beste past. Onze adviseurs bedrijfskundig advies hebben ervaring met het selecteren en implementeren van ICT-systemen en kunnen u helpen met het bepalen van de behoefte en het maken van de juiste keuze voor uw organisatie. Wij weten de weg in de ICT-branche en kunnen namens u gesprekspartner zijn met uw ICT-leverancier.

Onze werkwijze

Onze werkwijze in stappen
Vrijblijvend inventarisatiegesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit kennismakingsgesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Verbeterscan
Bij de selectie van een ICT systeem, moeten uw processen het uitgangspunt zijn, waarna vervolgens de best passende oplossing kan worden bepaald. Daarom starten wij met een analyse van uw bedrijfsprocessen en de verwachte toekomstige ontwikkelingen hierin. Op basis hiervan stellen we een eisen-en wensenlijst op voor uw bedrijf, aan waarvan de selectie voor een ICT systeem gedaan kan worden. 

Ook wanneer u meer wilt halen uit uw bestaande ICT systemen, starten we met analyse van de processen, om te bepalen waar deze meer of beter ondersteund kunnen worden door ICT. 
Op basis van deze bedrijfsanalyse  ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten om uw bedrijfsvoering te professionaliseren.

Verbeterplan & realisatie
Wij ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van wat er moet gebeuren, en de expertise en tijd die u zelf in uw organisatie beschikbaar hebt,  kunnen we meer of minder ondersteuning bieden. Dit kan in de rol van procesbegeleider, projectleider of uitvoerend.  

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze adviseurs bedrijfskundig advies? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique.

Wilt u meer uit uw ICT halen? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan