Professionaliseren van uw bedrijfsvoering

Uw organisatie groeit en ontwikkelt zich. De activiteiten worden uitgebreid en er wordt met meer mensen samengewerkt. U kunt niet meer alles in uw eentje overzien en heeft behoefte aan meer overzicht en structuur, zonder dat dit uw ondernemerschap in de weg zit. Vaak zit alle kennis bij u ‘in het hoofd’ en zijn klanten en leveranciers persoonlijke relaties geworden. 

Portretfoto Monique Scheffers
Monique Scheffers Bedrijfskundig adviseur

Door kennis te delen en te borgen in de organisatie, kan er beter worden samengewerkt. Dit maakt de onderneming ook minder kwetsbaar. Ook als u van plan bent uw onderneming op termijn te gaan verkopen, is het verstandig om de bedrijfsvoering te professionaliseren en minder afhankelijk te maken van u als persoon, waardoor de waarde van uw bedrijf toeneemt.

Onze werkwijze

 

Onze werkwijze in stappen
Vrijblijvend inventarisatiegesprek
Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Onze bevindingen van dit kennismakingsgesprek koppelen wij aan u terug. Als u de juiste klik voelt, maken we een plan van aanpak, inclusief urenbegroting en inschatting van de kosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Verbeterscan
Wij starten met een analyse van uw bedrijfsprocessen. Door de noodzakelijke data te verzamelen en de ontbrekende gegevens aan te vullen, leggen we de basis voor een gedegen bedrijfsanalyse. Op basis van deze bedrijfsanalyse ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met te realiseren verbeterpunten om uw bedrijfsvoering te professionaliseren.

Verbeterplan & realisatie
Onze adviseurs bedrijfskundig advies ondersteunen u ook graag bij het realiseren van de implementatie van de verbeteringen binnen uw organisatie. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij blijvende veranderingen binnen uw onderneming realiseren. Wij bieden de ondersteuning die bij u past. Passend bij de problematiek en afgestemd op uw behoefte.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Monique Scheffers - van Tilborg, senior bedrijfskundig adviseur via telefoonnummer 013-4647210 of mail Monique. 

Wilt u weten hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Monique
Portretfoto Monique Scheffers
Bedrijfskundig adviseur
Bel
0134647210
Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan