ABAB doneert € 6.000 aan Stichting ZOA

16 april 2024

ABAB doneert jaarlijks aan verschillende doelen. In de regio’s waarin het kantoor actief is, maar ook daarbuiten. Zo ontving Stichting ZOA € 6.000 voor internationale noodhulp. 

Logo van ABAB
Neem contact op met:
ABAB
Overhandiging cheque aan Stichting ZOA

ZOA werkt wereldwijd in dertien landen met een team van zo’n duizend medewerkers. In crisisgebieden helpen zij mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld bij het weer opbouwen van een bestaan. Per situatie bekijken ze welke hulp nodig is en in welke vorm. Op die manier zetten ze middelen zo efficiënt en effectief mogelijk in. Waar mogelijk regelen ze de noodhulp zo veel mogelijk lokaal. Dat is niet alleen duurzaam, maar draagt ook bij aan de lokale economie.

Gert-Jan Haanen, directeur Consultancy bij ABAB, overhandigde de cheque persoonlijk aan Michiel de Visser, manager zakelijke relaties van Stichting ZOA. Gert-Jan Haanen: “We zijn blij dat we hiermee kunnen bijdragen aan een beter bestaan voor mensen in crisisgebieden. Wij zijn graag van betekenis. Voor onze klanten en collega’s, maar ook voor de wereld om ons heen. Stichting ZOA doet goed werk en daar helpen we graag aan mee.”

Michiel de Visser van Stichting ZOA: “We zijn blij met dit prachtige bedrag. De nood is groot, we zien bijvoorbeeld grote voedseltekorten in Zuid-Soedan. Dat kan een mooie bestemming zijn voor de bijdrage van ABAB.” 

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail.

Wilt u meer weten over deze donatie? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail ABAB
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan