ABAB doneert € 3.500 aan Stichting PLS

9 april 2024

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Dit jaar viel de keuze onder andere op de Stichting PLS. Dit doel is aangedragen door ABAB-collega’s als steun voor een collega die deze ziekte heeft. ABAB doneert € 3.500 aan dit goede doel. 

Portretfoto van Ronald Meijers
Neem contact op met:
Ronald Meijers CEO
Uitreiking cheque aan Stichting PLS Nederland door Jean Laugs

Primaire Lateraal Sclerose (PLS) is een zenuwspierziekte, die leidt tot stijfheid en spasmen van de spieren in de mond, benen en armen. De Stichting PLS zet zich onder andere in voor het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van PLS en medicijnen om de ziekte te vertragen of stoppen. Daarnaast streeft de stichting naar meer naamsbekendheid en erkenning van PLS bij het grote publiek en begrip voor PLS, zowel voor de patiënt als voor de direct betrokkenen. Zij worden immers ook dagelijks geconfronteerd met de beperkingen van en zorg voor een PLS-patiënt.

Jean Laugs, directeur Accountancy van ABAB, overhandigde de cheque van € 3.500 aan het bestuur van Stichting PLS. "Wij willen graag van betekenis zijn. Voor onze klanten en onze collega’s, maar ook zeker voor de maatschappij. Met ons donatiebeleid leveren wij dan ook jaarlijks een maatschappelijke bijdrage aan de regio’s waarin wij als ABAB werkzaam zijn. Dit jaar kozen wij onder andere voor Stichting PLS. Wij zijn blij dat wij met onze bijdrage kunnen bijdragen aan onderzoek naar en meer bewustwording van deze ziekte.”

Stichting PLS is dankbaar voor de steun. “PLS is een ernstige, maar vrij onbekende ziekte. Dat maakt deze geste van ABAB nog groter.”

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail.

Wilt u meer weten over deze donatie? Onze specialist helpt u graag verder!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu