‘Elkaar naar een hoger niveau tillen’

Inteco ontwerpt en ontwikkelt klimaatoplossingen voor de utiliteitsbouw. Het bedrijf realiseert dit met klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds voor kantoren, vliegvelden, scholen en ziekenhuizen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel, daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Luxemburg en Denemarken. Sinds 2009 is Inteco klant bij ABAB. “We doen waar we goed in zijn, en dat verwachten we ook van onze adviseurs.”

In gesprek met:
Paul Ruijgrok, Inteco
Paul Ruijgrok van Inteco

In 2009 kwam algemeen directeur Paul Ruijgrok van Inteco in contact met ABAB. “We gingen het gesprek aan en besloten met ABAB in zee te gaan. We passen bij elkaar; ABAB is continu aan het veranderen en verbeteren en dat geldt ook voor Inteco. We kunnen hierover samen goed sparren. Je wilt je als bedrijf toch onderscheiden, uit de massa stappen. In de afgelopen jaren hebben we de eerste stappen gezet in een ‘lean’ bedrijfsvoering en we zetten deze koers door in de toekomst. Daarvoor heb je goede adviseurs nodig die je kunnen aanvullen en uitdagen. Zo zijn we op dit moment samen met ABAB bezig met het project ‘jaarrekening in één dag’. Een hele uitdaging, maar zeker iets waar we samen hele mooie stappen in kunnen maken. ”

Samenwerking

Inteco schakelt ABAB in voor verschillende diensten. “We maken gebruik van salaris- en personeelsdiensten, accountancy en audit en laten ons adviseren over subsidiemogelijkheden, en internationaal zakendoen. Daarnaast werken we ook op een ander vlak samen. Marco van der Voorden, directeur Audit & Assurance, gaat samen met ons het proces van het samenstellen van de jaarrekening in kaart brengen en kijken hoe dit efficiënter kan. Dat is gunstig voor ons en onze klanten en voor ABAB en haar klanten. Insteek is te bekijken hoe we de doorlooptijd kunnen verkorten. Het is goed dat bedrijven hierin investeren en wij vinden het leuk om samen zo’n project te realiseren. Zo kun je elkaar naar een hoger niveau tillen.”

Expertise

Ruijgrok is erg te spreken over de samenwerking met ABAB. “Recent heeft ABAB International onze bv-structuur onder de loep genomen. Zij begeleiden ons ook bij onze buitenlandse activiteiten. We moeten daarbij rekening houden met regeringsplannen en Europese wet- en regelgeving en willen natuurlijk de continuïteit van het bedrijf waarborgen. Daarom is ABAB een goede keuze geweest voor ons. We hebben een accountant nodig die deze expertise in huis heeft en die hebben we in ABAB gevonden.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met Marco van der Voorden, directeur Audit & Assurance, via telefoonnummer 013-4647259 of stuur Marco een e-mail

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Marco
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan