Afsluiting Jong Ondernemerschap: op naar de toekomst!

13 maart 2023
Artikel

De zesde editie van het traject Jong Ondernemerschap zit erop! Tijdens de afsluitende bijeenkomst presenteerden de deelnemers hun ondernemersplannen. Daarin lieten zij de kennis en ervaring zien die ze samen opdeden tijdens de bijeenkomsten.

Portretfoto van Bas Korsten
Neem contact op met:
Bas Korsten Bedrijfsadviseur
De geslaagde deelnemers van het traject Jong Ondernemerschap

Afsluitende bijeenkomst

Tijdens de laatste bijeenkomst namen de jonge ondernemers hun familie, partners en andere betrokkenen mee in hun ontdekkingsreis. Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur ABAB, en Teun Vereijken, bestuurslid BAJK, lichtten nog eens toe waarom zij het zo belangrijk vinden om dit traject gezamenlijk te faciliteren. Investeren in toekomstbestendig ondernemerschap! Marlies Bosker, Movaeres, en Bas Korsten, bedrijfsadviseur ABAB, deelden hun visie op het overnametraject en gaven de genodigden een spoedcursus ondernemerschap.

Zes interessante en leuke bijeenkomsten

Aan deze laatste bijeenkomst gingen vijf bijeenkomsten vooraf. De eerste bijeenkomst startte meteen met een opdracht: teken jezelf in het bedrijf. Het bleek een mooie manier om in gesprek te gaan over ambities en kwaliteiten. Ook werd er uitgebreid stilgestaan bij de geschiedenis van de verschillende (familie)bedrijven en de rol van de jonge ondernemers binnen de familie. Ook de markt en financiële positie bleven niet onbesproken. Een fijne manier om elkaar en elkaars bedrijven beter te leren kennen.

In de vijf opvolgende bijeenkomsten zijn bovengenoemde thema’s verder uitvoerig met elkaar besproken en bediscussieerd onder begeleiding van Bas Korsten en Marlies Bosker. Het eindproduct: een ondernemersplan met de missie en ambitie en de daaruit volgende doelen, strategieën en actieplan.   

Waardevol traject

We kijken terug op een mooi traject met leerzame bijeenkomsten en betrokken deelnemers. Iedereen was het erover eens dat dit waardevolle traject een vervolg verdient, dus de volgende bijeenkomst staat alweer gepland!

Meer weten?

Wil je meer informatie over het traject Jong Ondernemerschap? Neem contact op met Bas Korsten, bedrijfsadviseur, via telefoonnummer 06-22930680 of stuur Bas een e-mail.

Wilt u meer weten over het traject Jong Ondernemerschap? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Bas
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu