ABAB Accountants en Adviseurs in top verkiezing beste zakelijke dienstverlener

18 december 2019
Artikel

ABAB Accountants en Adviseurs staat op nummer 2 in de categorie Fiscaal Advies in de MT1000, het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners. ABAB behaalde daarnaast ook de vijfde plaats in de categorie Accountancy.

ABAB tweede plaats fiscaal advies MT1000

Binnen de categorie Fiscaal Advies behaalde ABAB de eerste positie met betrekking tot excellente uitvoering. Binnen de categorie Accountancy is ABAB het meest klantgerichte bedrijf van Nederland.

Vakblad Management Team onderzoekt in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam al jaren de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Vierduizend beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven kregen de vraag hun oordeel te vellen over de bedrijven waarmee ze de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan. Zij beoordeelden deze bedrijven op klantgerichtheid, productleiderschap en uitvoering van de dienstverlening. Met de MT1000 geven ze het Nederlandse bedrijfsleven inzicht in de markt en de kwaliteit van B2B-dienstverlening.

Lees meer over de verkiezing in de categorieƫn Fiscaal Advies en Accountancy.

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen via onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief
Meld u direct aan