ABAB wint vijf prijzen in onderzoek naar beste Digitale Transformer in Nederland

24 maart 2023

ABAB is in de sector 'Accountancy en Advocatuur-Enablers' van de DX300, het onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar de beste Digital Transformers van Nederland, in verschillende categorieën in de prijzen gevallen. De DX300 is een publicatie van de MT/Sprout.

Ondernemers in gesprek over ABAB prijzen beste Digitale Transformer Nederland

De Universiteit van Amsterdam onderzocht de kwaliteit van zakelijke dienstverleners die een bijdrage leveren aan de digitale transformatie van hun klanten: Digital Enablers. In de overall ranking 'Beste bedrijf van Nederland in de sector Accountancy en Advocatuur-Enablers' bereikte ABAB de tweede plaats. Het accountants- en advieskantoor werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Resultaten’. Daarnaast behaalde ABAB de tweede prijs in de categorieën ‘Samenwerking in digitale transformatietrajecten’, ‘Expertise op digitale transformatie’ en ‘Kwaliteit van de uitvoering’.

Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB: “Het bevorderen van de gezondheid van ondernemingen door uitdagingen te transformeren in uitkomsten. Dat staat bij ABAB voorop. Digitalisering is daaraan onlosmakelijk verbonden, want dit biedt volop kansen voor ondernemers. We zijn dan ook trots een voorloper te zijn op het gebied van digitale transformatie en helpen onze klanten hier graag bij. Deze prijzen zijn een mooie erkenning van ons werk.”

Over het onderzoek

Digitale transformatie is een van de grote zakelijke uitdagingen van deze tijd. MT/Sprout zette in samenwerking met Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam een grootschalig onderzoek op naar de stand van de digitale transformatie in het Nederlandse bedrijfsleven. Het resultaat hiervan, de DX300, brengt het ecosysteem van de digitale transformatie in Nederland in kaart. Zakelijke dienstverleners en leveranciers kunnen een bijdrage leveren aan de digitale transformatie van hun klanten. Voor het onderzoek zijn deze Enablers in achttien sectoren onderverdeeld. Zij zijn vervolgens door hun opdrachtgevers beoordeeld op vier aspecten:

  • de samenwerking met hun klanten in digitale transformatietrajecten;
  • hun expertise op het gebied van digitale transformatie;
  • de kwaliteit van de uitvoering van hun diensten;
  • de mate waarin hun digitale transformatie-dienstverlening bijdraagt aan betere resultaten.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan