ABAB winnaar MT1000 onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners

8 december 2022

Het platform MT/Sprout voert jaarlijks een onderzoek uit naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Donderdag 8 december maakte MT/Sprout de winnaars van de MT1000 voor 2022 bekend.

Logo van ABAB
Neem contact op met:
ABAB
Logo ABAB winnaar MT1000 2022

ABAB is winnaar op het onderdeel Net Promotor Score NPS in de categorie fiscaal advies. Van alle onderzochte dienstverleners in deze categorie, werd ABAB het vaakst aanbevolen aan familie, vrienden of collega’s.

Vijfduizend beslissers

Vijfduizend beslissers uit het Nederlandse bedrijfsleven kregen de vraag hun oordeel te vellen over de bedrijven waarmee ze de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan. Zij beoordeelden deze bedrijven op beste Net Promotor Score (NPS), klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Overall tweede plaats

Overall behaalde ABAB een hele knappe tweede plaats in de categorie fiscaal advies. Wij zijn enorm trots op dit resultaat en blijven iedere dag een stapje extra zetten om van betekenis te zijn voor onze klanten.

Volledige uitslag

Bent u benieuwd naar de uitslag in de categorie fiscaal advies? Bekijk de volledige uitslag van de beste dienstverleners fiscaal advies 2022. 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Wij helpen u graag verder!

E-mail ABAB
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan