ABAB doneert € 9.000 aan Vincentiusvereniging Nederland

7 maart 2023

ABAB wil van betekenis zijn. Voor haar klanten en medewerkers, maar ook zeker voor de maatschappij. Daarom steunt ABAB jaarlijks meerdere goede doelen. Dit jaar doneert ABAB onder andere een geldbedrag aan de Nederlandse Vincentiusvereniging.  

Uitreiking cheque aan Vincentiusvereniging Nederland door Ronald Meijers

De Nederlandse Vincentiusvereniging is een lokaal georganiseerde vrijwilligersorganisatie, die met behulp van armoedebestrijding en persoonlijke hulpverlening een structurele bijdrage wil leveren aan goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.

Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde de cheque van € 9.000 aan bestuursleden Toine van den Hoogen, Hans de Goeij en Peter Reijers van de Nederlandse Vincentiusvereniging. Meijers: "Wij willen betekenisvolle initiatieven steunen. Zo hopen wij ook voor de samenleving van toegevoegde waarde te zijn. Daarom steunen wij meerdere goede doelen in de regio’s waarin wij als ABAB actief zijn. Dit jaar hebben wij onder andere gekozen om € 9.000 te doneren aan de Vincentiusvereniging. Onze bijdrage wordt verdeeld over de regio’s Den Bosch, Tilburg, Breda, Nijmegen en Venlo. Wij hopen dat de vereniging met onze donatie een bijdrage kan leveren aan een goed leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving.”

Peter Reijers is dankbaar voor de steun: “Ik wil ABAB bedanken voor de gulle donatie. Het komt zeker goed terecht. Met deze bijdrage kunnen de lokale Vincentiusverenigingen nóg meer doen voor hun cliënten die de hulp vaak zo hard nodig hebben.”

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail

Wilt u meer weten over deze donatie? Wij helpen u graag verder!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu