ABAB doneert € 1.000 aan Stichting Present Nederland

27 februari 2023

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen om betekenisvolle initiatieven een kans geven. Dit jaar doneert ABAB onder andere een geldbedrag aan Stichting Present Nederland. 

Uitreiking cheque Stichting Present door Ronald Meijers

Stichting Present Nederland gelooft dat mensen bereid zijn om zich in te zetten voor een ander. Maar niet iedereen die wil helpen komt in actie. Soms mist er een schakel. Present vervult juist dié brugfunctie tussen ‘helper’ en ‘hulpbehoevende’. Zij brengen mensen bij elkaar. Door het organiseren van ontmoetingen wordt de Present beweging van omzien naar elkaar versterkt.

Ronald Meijers, voorzitter raad van bestuur van ABAB, overhandigde de cheque van € 1.000 aan Sebastiaan Hexspoor van Stichting Present. Meijers: "Wij willen graag van betekenis zijn. Voor onze klanten en onze collega’s, maar ook zeker voor de maatschappij. Daarom steunen wij meerdere goede doelen in de regio’s waarin wij als ABAB actief zijn. Dit jaar kozen wij onder meer voor Stichting Present Nederland. Wij zijn blij dat onze bijdrage wordt gebruikt om ontmoetingen in de regio te organiseren, want omzien naar elkaar is ontzettend belangrijk.”

Sebastiaan Hexspoor is dankbaar voor de steun: “Ik wil ABAB bedanken voor de gulle donatie. Met deze bijdrage kunnen wij ontmoetingen organiseren en bruggen slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Het is mooi om te zien dat ABAB, als organisatie die midden in de samenleving staat, op deze manier wil bijdrage aan de beweging van omzien naar elkaar.”

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail

Wilt u meer weten over deze donatie? Wij helpen u graag verder!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan