"Elk kind verdient een stralende verjaardag": ABAB schenkt aan Stichting Jarige Job

25 juli 2023
Artikel

ABAB heeft op dinsdag 18 juli een cheque ter waarde van € 3100 overhandigd aan Stichting Jarige Job. Deze donatie is bedoeld om bij te dragen aan het waardevolle werk van de stichting en kinderen in financieel kwetsbare gezinnen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

ABAB schenkt aan Stichting Jarige Job

“Een stralende verjaardag voor ieder kind”

De keuze voor Stichting Jarige Job als het goede doel van dit jaar werd voorgesteld door Mirjam Kraaijkamp, financieel planner bij ABAB. Mirjam deelt haar motivatie achter haar keuze voor Stichting Jarige Job: "Als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, was een verjaardag altijd een bijzondere dag vol cadeautjes en trakteren op school.

Helaas zijn er tienduizenden kinderen in ons eigen land die deze simpele geneugten moeten missen, omdat er thuis te weinig of zelfs helemaal geen geld voor is. Op wat voor velen de mooiste dag van het jaar zou moeten zijn, krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen feestelijke slingers en ballonnen, en kunnen ze niet trakteren op school.

Daarom heb ik Stichting Jarige Job genomineerd, omdat zij juist deze kinderen op hun speciale dag een glimlach bezorgen met een prachtige verjaardagsbox. Elk kind verdient een stralende verjaardag, ongeacht hun achtergrond of financiële situatie!"

Van betekenis

Ronald Meijers, CEO bij ABAB, legt uit waarom het steunen van goede doelen zoals Stichting Jarige Job een belangrijke waarde is voor het bedrijf: "Als ABAB geloven we dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het bieden van professionele diensten. We streven ernaar om echt van betekenis te zijn voor onze omgeving. Dit is de reden waarom we vanuit onze Stichting jaarlijks een betekenisvolle bijdrage leveren aan een door onze eigen collega's geselecteerd goed doel. We zijn er trots op dat we een organisatie kunnen ondersteunen die kinderdromen waarmaakt en ze een onvergetelijke verjaardag schenkt.”

Over Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor kinderen in Nederland die hun verjaardag niet kunnen vieren, simpelweg omdat er thuis onvoldoende financiële middelen zijn. Het doel van de stichting is om deze kinderen toch een feestelijke verjaardag te geven en hen het gevoel te geven dat ze speciaal zijn. Door middel van verjaardagsboxen, gevuld met cadeautjes, versieringen en traktaties, weet de stichting jaarlijks duizenden kinderen een glimlach op hun gezicht te bezorgen.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail

Meer weten over ABAB? Neem contact op met Ronald Meijers.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op LinkedIn

Volg ABAB op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu