Multifunctionele landbouw als kans

18 maart 2024
Artikel

Multifunctionele landbouw is een innovatieve benadering waarbij u uw agrarische bedrijfsvoering combineert met andere maatschappelijke, economische en ecologische diensten. Dit concept gaat verder dan de productie van voedsel en grondstoffen; het integreert activiteiten als agrarische kinderopvang, recreatie, educatie, zorg en natuurbeheer. En dat biedt kansen. Want deze manier van landbouw bedrijven biedt ondernemers nieuwe inkomstenstromen en maakt het platteland veerkrachtiger en duurzamer. 

Portretfoto van Arie Koolen
Neem contact op met:
Arie Koolen Senior relatiemanager
Boerderijcamping

Hulp bij multifunctionele strategie

De stap naar multifunctionele landbouw brengt vaak veel vragen met zich mee. ABAB kan een essentiële rol spelen bij de transitie naar en de ondersteuning van multifunctionele landbouw. Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een haalbare en rendabele multifunctionele strategie door onze brede expertise. Denk aan financieel en belastingadvies, juridische ondersteuning en bedrijfskundig advies. Naast de multifunctionele landbouw, zijn en blijven wij ook actief voor ondernemers in de gangbare landbouw. 

Wij zien door de bomen het bos

Wij adviseren u over fiscale voordelen, subsidies en financieringsmodellen. Hierdoor verbetert u de economische haalbaarheid van uw multifunctionele initiatieven. Bovendien ondersteunen we u door complexe regelgeving begrijpelijk te maken en helpen we u bij het opstellen van contracten voor nevenactiviteiten. Onze kennis van duurzaamheidskwesties en milieubeleid draagt bovendien bij aan het ontwikkelen van ecologisch en maatschappelijk welzijn. En daarbij verliezen we het economisch succes natuurlijk niet uit het oog. 

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van multifunctionele landbouw? Neem dan contact op met Arie Koolen, senior relatiemanager, via telefoonnummer 06-51294052 of stuur Arie een e-mail.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van multifunctionele landbouw? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Arie
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan
Volg ABAB op Facebook

Volg ABAB op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina
Volg ons nu