‘In deze tijd moet je creatief zijn’

Referentie

Jens en Bart Hoogstad zijn succesvolle horecaondernemers. In Sas van Gent runnen zij hotel Royal en restaurants Bottles en Dockside Bar & Grill. In het Belgische Zelzate hebben zij nog een hotel. De horecabranche heeft het zwaar in deze coronatijd, maar de ondernemers zitten niet bij de pakken neer. Ze zijn blij met de steun van ABAB. “Alles is goed geregeld.”

In gesprek met:
Jens en Bart Hoogstad, Hotel Royal, Bottles, Dockside Bar & Grill
Hotel Royal, Bottles, Dockside Bar & Grill

Tevreden over samenwerking met ABAB

De ondernemers zijn al zo’n zeven jaar klant van ABAB. Jens Hoogstad: “ABAB staat onder andere bekend vanwege het horecaspecialisme. Dus toen we wat problemen hadden met onze vorige accountant, was de keuze snel gemaakt. Het hielp ook mee dat we onze toenmalige contactpersoon bij ABAB ook privé kenden. Hij liet ons in een gesprek zien wat ABAB voor ons bedrijf kon betekenen en heeft ons kunnen overtuigen. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de samenwerking.”  

Kort op de bal

Senior relatiemanager Ronald Bleyenberg is eerste aanspreekpunt voor de horecaondernemers. Daarnaast hebben de broers onder anderen contact met aankomend accountant Pim Dieleman en senior belastingadviseur Rolf Brouwer. Bart Hoogstad: “En als het nodig is, schuift er zo nu en dan een andere specialist aan. Dat werkt heel goed. Ronald speelt kort op de bal en doet het heel goed. We kennen hem privé ook, dat maakt het contact nog net wat gemakkelijker.”

Goed geregeld

De ondernemers zijn erg te spreken over de dienstverlening van ABAB tijdens de coronacrisis. “We hebben wat aanvragen voor steunmaatregelen gedaan en dat is prima verlopen. Ook waren we voor de crisis bezig met een financieringsaanvraag en die is nu aangevuld met een overbruggingskrediet. Dat heeft ABAB goed geregeld”,  vertelt Jens Hoogstad. Het contact verloopt voornamelijk telefonisch of per e-mail. Bart Hoogstad: “Ook hebben we telefonische overleggen met meerdere mensen tegelijk en dat werkt goed. Het is nu eenmaal een moeilijke tijd waarin je niet bij elkaar kunt komen, dus je verzint andere manieren.” 

Creatief ondernemen

Ondanks de crisis weten de broers het hoofd boven water te houden. Jens Hoogstad: “Het hotel zit vol en we zijn creatief met het aanbieden van maaltijdpakketten en bezorging. Het is een tijd van optimale service verlenen tegen minder aantrekkelijke voorwaarden en minder marge voor ons als ondernemers. Maar we redden het zo wel.” 

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij maken graag tijd voor een uitgebreide kennismaking. Neem contact op met Ronald Bleyenberg voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0115-677616 of stuur Ronald een e-mail.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Onze specialist helpt u graag verder!

E-mail Ronald
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan