Strategisch groeiadvies

Het succes van uw organisatie is terug te voeren op de combinatie van een succesvolle koers en efficiënt handelen. U moet een keuze maken over de richting waarin uw organisatie zich ontwikkelt. Maar hoe bepaalt u die richting in een omgeving die zich continu ontwikkelt en waarin onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden? Onze adviseurs ondersteunen u hierbij.

Portretfoto van Bernard Oenema
Bernard Oenema Senior adviseur Business Development

Trends en ontwikkelingen vertalen naar kansen

Onze adviseurs zijn zich bewust van de buitenwereld en wat daar drijvende krachten zijn. Ook kunnen onze adviseurs beoordelen hoe trends en ontwikkelingen van invloed zijn op uw bedrijf en hierin kansen en bedreigingen herkennen. Onze strategische adviseurs zijn de verbindende rol tussen uw bedrijf en de markt. Door ons analytische vermogen, kunnen wij trends en ontwikkelingen vertalen naar kansen voor uw bedrijf. Door innovatie en inspiratie zorgen wij dat u uzelf blijft ontwikkelen.

Ontwikkelen van strategie voor de komende jaren

Samen met u en uw team ontwikkelen we een strategie voor de komende jaren en een concreet plan van aanpak om uw doelen te bereiken. We kunnen door onze ervaring u snel en doelgericht ondersteunen bij uw strategie en onze bedrijfsadviseurs kunnen deze voor u implementeren.

Strategisch groeiadvies: onze werkwijze

Samen met u bouwen wij aan een gezamenlijk strategisch advies. We doen dit op verschillende manieren, waarbij wij onder andere gebruikmaken van data-analyse, medewerker- en klantinterviews en online onderzoeken. In de aanpak en in alle gesprekken zijn wij op zoek naar wat er momenteel al goed loopt en waar we naartoe willen, om zo een solide en gezamenlijke basis te hebben als startpunt van verandering. Doordat onze bedrijfsadviseurs denken in kansen en mogelijkheden, kunnen wij knelpunten efficiënt en motiverend oplossen.  

Wij gaan graag met u in gesprek

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Wilt u meer weten wat onze adviseurs strategie- en organisatieontwikkeling voor u kunnen betekenen? Wij maken graag tijd voor een inspiratiegesprek. Neem contact op met Bernard Oenema voor een vrijblijvende afspraak, via telefoonnummer 0413-336595 of stuur Bernard een e-mail.

Wilt u meer weten over strategisch groeiadvies? Neem contact met ons op!

E-mail Bernard
Portretfoto van Bernard Oenema
Senior adviseur Business Development
Bel
0413-336595
Icoon whitepaper download

Handvatten implementatie salesstrategie

Download het whitepaper
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan