Vrouw geeft uitleg over de werkwijze van de juristen van ABAB
Services

Juridisch advies

De juristen van ABAB Legal zijn uw eerste aanspreekpunt bij juridische vraagstukken. Zij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om u van juridisch advies te voorzien.

De juristen van ABAB Legal zijn uw eerste aanspreekpunt bij juridische vraagstukken. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om u in iedere fase van uw ondernemerschap van juridisch advies te kunnen voorzien. Onze focus ligt op het inventariseren van risico’s, die we met de juiste juridische vastlegging kunnen voorkomen. Wij ondersteunen u op mooie momenten, zoals bij de oprichting van een nieuwe onderneming, maar ook in mindere tijden, zoals bij een geschil. 

Ondernemen zonder juridische zorgen

Dat staat bij ABAB Legal voorop. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt bij juridische vraagstukken. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring om u in iedere fase van uw ondernemerschap van juridisch advies te voorzien. Wij gaan tijdig met u in gesprek om juridische problemen en geschillen te voorkomen. Wij leveren proactief advies, begeleiden u zorgvuldig en kunnen beperkt procederen.

Wij gaan graag met u in gesprek

Wij maken graag tijd voor een uitgebreide kennismaking. Tijdens de eerste kennismaking krijgt u twee tips voor uw onderneming waarmee u direct voordeel kunt behalen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan telefonisch via 013-4647180, maar natuurlijk ook per e-mail.

Services

Social media icoon

Volg ABAB Legal op LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina
Volg ons nu