Portretfoto van Mike Los

Mike Los

Manager Belastingadvies en Estate Planning
Bel
040-2942635

Specialisatie: fiscale zaken met affiniteit voor de dynamiek rondom het (familie)bedrijf, de eigenaar en zijn of haar familie.

Na zijn studie Fiscale Economie in Rotterdam, in de loop van de jaren aangevuld met verschillende vaktechnische opleidingen, zoals Private Wealth Management aan Nyenrode, is Mike in de jaren negentig zijn loopbaan bij ABAB begonnen. Sinds 1 januari 2022 is hij weer terug bij ABAB, na onder andere een kleine twintig jaar in de financiële wereld werkzaam te zijn geweest (waaronder zes jaar als private banker en leidinggevende) en bij verschillende andere belastingadvieskantoren. In zijn huidige functie als Manager Belastingadvies en Estate Planning heeft hij een voorkeur voor persoonlijke vraagstukken van de eigenaar van het (familie)bedrijf en zijn of haar familie. Het is zijn ambitie om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

In zijn vrije tijd is Mike graag actief. Hij doet aan hardlopen, werkt graag in en rond het huis en ontdekt bij voorkeur nieuwe landen en culturen.