Portretfoto van Inge Titulaer

Inge Titulaer

Specialisatie: arbeidsrecht, ontslagrecht, sociaal zekerheidsrecht (UWV en ziekte), salarisadministratie en loonheffingen

Inge is sinds mei 2007 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij ABAB Legal. Na haar afstuderen in Nederlands Recht aan de Tilburg University startte Inge als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Eindhoven. Na enkele jaren advocatuur is zij als jurist gaan werken in de adviespraktijk. Misverstanden of conflicten vermijdt zij aan de voorkant en zo nodig lost Inge juridische conflicten op een passende manier op. Inge combineert arbeidsrecht met jarenlange samenwerking met specialisten op het gebied van salaris en personeel, belastingadvies en juristen ondernemingsrecht. Dit vormt haar tot een allround jurist arbeidsrecht. Inge rondde eind 2017 de opleiding Grotius Arbeidsrecht succesvol af. 

In haar vrije tijd houdt zij van leuke uitjes, avondjes en bijzondere reizen met familie en vrienden, afgewisseld met het kijken naar een goede serie of het lezen van een goed boek.