Portretfoto van Astrid Baetsen

Astrid Baetsen

Corporate finance adviseur
Bel
06-22472890

Specialisaties: bedrijfswaarderingen, aan- en verkopen van bedrijven, familiebedrijfsoverdracht, financieringsvraagstukken, specialist in de hippische sector

Astrid is sinds oktober 2018 werkzaam bij ABAB als corporate finance adviseur. Op dat moment had zij net haar master of Business Administration - met een specialisatie in Finance - afgerond. Tijdens en tussen haar studies werkte Astrid twee jaar voor de Rabobank, onder andere als assistent accountmanager MKB. Inmiddels heeft Astrid ook de master of Business Valuation behaald en is zij lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Als Register Valuator is Astrid voornamelijk bezig met het waarderen van bedrijven. Daarnaast begeleidt zij ondernemers bij de aan- en verkoop van hun bedrijf, helpt zij ondernemers bij complexe financieringsvraagstukken en werkt zij nauw samen met haar collega’s van Epiic om start- en scale-ups te helpen bij hun vraagstukken.

In haar vrije tijd is Astrid op stal te vinden bij haar paard, waar zij fanatiek wedstrijden mee rijdt. Verder is Astrid altijd in voor een wijntje of een (speciaal) biertje met vrienden of familie en gaat zij graag op reis binnen Europa.