Klachtenprocedure

2 januari 2023
Artikel

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Fouten moeten echter worden opgelost. Als u over een bepaalde gang van zaken ontevreden bent of van mening bent dat er in uw geval fouten zijn gemaakt, vernemen wij dat graag van u. Wij zullen onze fouten en de gevolgen daarvan te allen tijde trachten op te lossen en tevens willen wij daarvan leren voor de toekomst. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u ons hierover informeert.

man dient klacht in via laptop

Klachtenregeling. Wat is van belang?

Om uw klacht op een juiste en snelle wijze op te lossen moet u ons, indien van toepassing, van de volgende gegevens te voorzien:

  • uw (bedrijfs)naam, adres en telefoongegevens;
  • een heldere omschrijving van uw klacht;
  • de naam van de locatie van ABAB of de persoon waarover u klaagt;
  • het tijdstip waarop de klacht ontstond. 

Zodra wij over deze gegevens beschikken gaan wij met uw klacht aan de slag en houden we u op de hoogte over de voortgang van de afwikkeling.

Hoe kunt een klacht indienen?

U kunt uw klacht zowel mondeling als schriftelijk indienen. U kunt contact opnemen met uw relatiemanager of uw klacht melden bij iedere andere medewerker waarmee u contact heeft. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor, via telefoonnummer 013-4647100.

 

Uw klacht kunt u ook schriftelijk sturen naar:  

ABAB Groep B.V.

t.a.v. de directie

Antwoordnummer 60640

5000 WB Tilburg

Of mailen naar klacht@abab.nl 

Wat doen wij met uw klacht?

Na ontvangst nemen wij uw klacht op in ons klachtenregistratiesysteem. U ontvangt binnen drie dagen een schriftelijke ontvangstbevestiging waarin wij vermelden:

  • een korte beschrijving van uw klacht;
  • hoe en wanneer wij uw klacht onderzoeken;
  • op welke termijn u naar alle waarschijnlijkheid een antwoord kunt verwachten. 

Periodiek evalueert ABAB de aard en omvang van ontvangen klachten. Tevens kijken wij welke maatregelen noodzakelijk zijn om nieuwe klachten te voorkomen.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan