Bekijk het gratis webinar 'Zo verbetert u het resultaat van uw horecazaak'

Portretfoto van Mark Rebbens
Neem contact op met:
Mark Rebbens

Succes van een horecaonderneming

Het succes van uw horecaonderneming kunt u zelf bepalen door te sturen op een aantal aspecten. Zo kunt u het rendement van uw horecazaak verbeteren door uw ondernemersvaardigheden onder de loep te nemen. Denk bijvoorbeeld aan  het duidelijk in kaart brengen van de missie, visie en strategie van uw onderneming. Ook kan een swot-analyse uitkomst brengen. Daarnaast zijn de inkoop- en verkoopverhoudingen van uw bedrijf belangrijk, denk aan kennis van de boekhouding, controle op de kwantiteit en kwaliteit en het beleid van verkoopprijzen.

Uw personeel en loonkosten zijn een ander belangrijk aspect: hebt u bijvoorbeeld genoeg kennis van de horeca cao? En hebt u een goed aannamebeleid? Het laatste aspect draait om het optimaal gebruik van de mogelijkheden om te verweken, zoals verkoopvaardigheden, storytelling en proactief verkopen. 

Hoe creëert u de optimale balans? 

Bert Hendriks vertelt u in dit gratis webinar hoe u elk aspect optimaal inzet en de juiste balans vindt tussen de aspecten. Na het volgen van het webinar 'Zo verbetert u het resultaat van uw horecazaak' weet u wat u moet doen om het resultaat van uw horecazaak te verbeteren. 

Bekijk het webinar | Zo verbetert u het resultaat van uw horecazaak

Meer informatie

Wilt u meer weten over het succesvol maken van uw horecaonderneming? Neem contact op met Mark Rebbens, senior klantadviseur, via telefoonnummer 013-4647226 of stuur Mark een e-mail voor een vrijblijvende kennismaking. 

Wilt u meer weten over het succesvol maken van uw horecaonderneming? Neem contact met ons op!

E-mail Mark
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan