Voel je thuis bij ABAB
Services

Werken bij ABAB

Voel je thuis bij ABAB!

Zeg eens eerlijk, zit jij nog op je plek? Of is dit misschien een mooi moment in je leven om dingen te veranderen? Om op zoek te gaan naar een werkomgeving waar je je wel echt thuis voelt en van betekenis bent?

Van betekenis 

Werken bij ABAB betekent werken in een uitdagende omgeving. ABAB is businesspartner voor ondernemers en biedt naast accountancy dienstverlening een breed scala aan adviesdiensten. Met bijna honderd jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen is ABAB het verlengstuk van ondernemingen. ABAB werkt niet alleen vóór ondernemers, maar vooral ook mét ondernemers.  De perfecte plek om jouw talenten optimaal tot uiting te laten komen. Daarbij beperken we ons niet tot jouw vakgebied, je krijgt ook de ruimte om je competenties verder te ontwikkelen. 

Ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om jezelf te laten zien, door te groeien en jouw ambitie waar te maken. Bijvoorbeeld via onze ABAB Academy. Je mag rekenen op de beste opleidingen en trainingen om je daarbij te helpen.

Persoonlijk

We voelen ons betrokken bij ons werk en bij elkaar. Van Betekenis. Dát is waar wij voor staan én gaan. Het is tevens onze belofte aan jou. Werken bij ABAB betekent werken in een unieke sfeer, die overal heel informeel is.

Services