Wij zijn een fullservice accountants- en adviesorganisatiekantoor in Veldhoven. Accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies, salarisadministratie, personeelsadvies en juridisch advies vormen de basis van onze dienstverlening. Maar ook voor pensioenadvies en estate planning kunt u bij ons terecht.

Bezoekadres

De Run 6360
5504 DM Veldhoven
Nederland

Postadres

P.O. Box 81
5500 AB Veldhoven
Nederland

Telefoonnummer

Uw accountant in Veldhoven

ABAB Veldhoven helpt de cliënten met hun financiën en boekhouding. Wij ondersteunen u bij al uw accountancywerkzaamheden en geven u een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering. Hiermee helpen wij u om vooruit te kijken.

Wij helpen u bij het succesvol ondernemen en dragen zo bij aan uw succes. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van accountancy en financiële controle, maar bieden ook andere diensten aan zoals het opstellen van statutaire jaarrekeningen of het maken van financiële prognoses. Wij kunnen met u samenwerken in een adviserende rol of zorgen voor directe uitvoering van uw boekhoudkundige zaken.

Daarnaast helpen onze bedrijfsadviseurs u bij het succesvol in de markt zetten van producten en diensten. Met onze kennis en expertise bijdragen aan het succes van uw organisatie. Dat staat bij ABAB voorop.