Het kantoor in Den Bosch ligt aan de rand van het stadscentrum, vlak langs het drukke kanaal de Oude Dieze. De waterweg geeft de stad een open karakter en doet denken aan een veel grotere stad. Het kantoor is goed bereikbaar via de A2 (Eindhoven-Maastricht).

Accountancy, audit & assurance, fiscaal en juridisch advies vormen de basis van onze dienstverlening. De specialisten in deze disciplines werken nauw samen en worden aangevuld met collega's uit andere vakgebieden. We doen er alles aan om onze cliënten nog meer toegevoegde waarde te bieden. Ons doel is een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van uw onderneming, zowel op korte als op lange termijn.

 

Bezoekadres

Europalaan 24
5232 BC Den Bosch
Nederland

Postadres

P.O. Box 3548
5203 DM Den Bosch
Nederland

Telefoonnummer

Uw accountant in Den Bosch

ABAB is een onafhankelijk accountantskantoor. Wij bieden een volledig scala op het gebied van fiscale planning en accountancy tot volledige administratieve ondersteuning. Wij geven onze cliënten de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben en zijn enthousiast over wat wij doen. Onze accountants geven u een compleet inzicht in uw onderneming en ondersteunen u bij het maken van strategische keuzes. Wij fungeren als uw sparringpartner om het beste uit uw onderneming te halen.