ABAB maakt nieuwe koers zichtbaar in belofte en logo

9 juni 2022

ABAB is al bijna 100 jaar vertrouwenspersoon en business partner van ondernemers. ABAB wil de gezondheid van ondernemingen bevorderen door uitdagingen te transformeren in uitkomsten. En daarnaast voor al zijn stakeholders van betekenis zijn. Om deze nieuwe koers zichtbaar te maken, maakt ABAB een nieuwe belofte.

Portretfoto van Ronald Meijers
Neem contact op met:
Ronald Meijers CEO
Ondernemer en adviseur in gesprek over nieuwe koers ABAB

ABAB, Van betekenis

Wie onderneemt wil ertoe doen. Niet alleen voor klanten of aandeelhouders, maar ook voor medewerkers, partners en de samenleving als geheel. Daar hebben ondernemers hulp bij nodig. Met specifieke kennis, maar ook met inzicht en advies over de stand van hun onderneming en niet te vergeten hun eigen rol daarin. Of het nu om mensen, financiën of rechten en plichten gaat. Dat vraagt om een business partner die ondernemers helpt ertoe te doen, juist door zelf van betekenis te zijn. Zo stuurt ABAB primair op impact en innovatie en neemt lange termijn initiatieven die fundamentele maatschappelijke transities ondersteunen, zoals de InnovatieTafels voor de voedseltransitie. Maar leert leidinggevenden ook hoe de zin van dagelijkse werkzaamheden centraal te stellen, in plaats van meetbare resultaten. En definieert een duurzaamheidsbeleid dat verder gaat dan CO2-neutraal zijn en onderneemt acties met taskforces op het gebied van vitaliteit, inclusiviteit en klimaatpositiviteit. Aan de basis van deze initiatieven staat in alle gevallen een waarderende en uitdagende interpersoonlijke ervaring: van Human Resources naar Human Experience. Vanuit dié gedachte is de belofte ABAB, Van betekenis ontstaan.

Verlengstuk

Anno nu is ABAB de partij die obstakels wegneemt en ondernemers helpt hun dromen waar te maken. En een partij die gevraagd en ongevraagd feedback geeft, inspireert en uitdagingen transformeert in uitkomsten. ABAB is meer en meer het verlengstuk van zijn klanten. En dat is kortom veel meer dan ‘accountants & adviseurs’, reden genoeg om deze toevoeging uit het logo weg te laten.

Meer weten?

Bij ABAB zijn we graag van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Meer weten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-4647100 of stuur ons een e-mail.

Wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder!

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Meld u direct aan