Portretfoto van Mariska Teurlings

Mariska Teurlings

Specialisatie: Agri- & Food en hippische sector, subsidies onderwijs en personeel alle sectoren

Mariska Teurlings werkt sinds 2015 bij Epiic. In haar rol als consultant subsidies staat zij voortdurend met één been in de praktijk. Dat komt ook door haar werkverleden. Mariska is haar carrière gestart bij een aantal professionele paardenstallen. Ook is zij een tijd groendocent geweest, zowel op het mbo als vmbo. De ontwikkeling van nieuw onderwijs was daarbij een speerpunt voor haar.

In haar huidige functie helpt Mariska ondernemers hun dromen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar passende financiering. Daarbij ligt de focus op het ondersteunen van hippische ondernemers die willen investeren in hun onderneming en op ondernemers die willen werken aan de ontwikkeling van hun personeel. Naast haar functie van consultant subsidies houdt Mariska zich ook bezig met de marketing en communicatie van Epiic.

Mariska heeft Dier- en Veehouderij gestudeerd aan de HAS in Den Bosch. Aansluitend heeft zij een kopopleiding Groen Kennismanagement gedaan in Wageningen. Deze opleiding was gericht op het geven en ontwikkelen van groen onderwijs.

In haar vrije tijd is Mariska zo veel mogelijk buiten. En dan maakt het niet uit of zij haar paard aan het trainen is, een rondje hardloopt, haar honden uitlaat, het gras maait in de boomgaard of schoffelt in haar moestuin. Buiten is waar Mariska het liefste is.