Portretfoto van Bram Verstappen

Bram Verstappen

Specialisaties: Bedrijfswaarderingen, aan- en verkopen van bedrijven, familiebedrijfsoverdracht, financieringsvraagstukken en due diligence.

Bram is sinds maart 2011 werkzaam bij ABAB. Hij startte na zijn accountancy opleiding bij ABAB als assistent accountant. In deze rol verzorgde Bram de begeleiding bij de financiële administratie, de jaarrekening en bijbehorende aangiften voor een grote diversiteit aan bedrijven.

In 2016 maakte Bram de overstap naar de afdeling Corporate Finance. In zijn rol als business analist houdt Bram zich bezig met het analyseren van historische cijfers van ondernemingen, het uitwerken van bedrijfswaarderingen en financieringsvraagstukken en ondersteuning bij aan- en verkoop van bedrijven. Daarnaast voert Bram samen met collega accountants due diligence onderzoeken uit.

In zijn vrije tijd doet Bram graag leuke dingen met zijn vrouw en drie kinderen. Daarnaast is hij actief bezig in de sportschool, brengt hij graag tijd door met zijn vrienden en bezoekt hij wedstrijden van PSV.