Werken bij ABAB

Young Professional Program

YPP

Haal jij graag het maximale uit jezelf? Ben je gedreven om je voortdurend te blijven ontwikkelen? En wil je samen met gelijkgestemden aan de slag om die ambities om te zetten in een concrete opleiding in accountancy? Maak dan kennis met het Young Professional Program (YPP) van ABAB.

Praktijkbegeleiding

We werken toe naar de juiste eindtermen en samen met je praktijkbegeleider zorg je dat je beroepsproducten voldoen aan de gestelde eisen. De inhoud van het YPP is niet alleen gericht op vakinhoudelijke kennis maar legt ook de nadruk op vaardigheden (soft skills). Zo ga je tijdens een masterclass bijvoorbeeld aan de slag om je overtuigingskracht te vergroten. Je leert succesvol netwerkgesprekken te voeren, je werkt aan je presentatievaardigheden en leert omgaan met het politieke speelveld. Het programma is regio-overstijgend dus je maakt kennis met collega’s van diverse kantoren. Zo verbreed je meteen je netwerk!

Lees hier meer hoe we binnen het YPP invulling geven aan de verplichte assurance-opdrachten.

"Het Young Professional Program is een uitdagend programma voor talent. Het YPP is gericht op brede ontwikkeling en persoonlijke groei. Het doel is om jonge accountancytalenten zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling."

Ervaringen met het YPP

Medewerkers die het programma hebben doorlopen of eraan deelnemen, noemen het YPP leerzaam, goed voor hun netwerk en een fijne steun in de rug. Onze collega Lieke van Casteren vertelt hierover: “We kunnen elkaar raadplegen als we in de praktijk ergens tegenaan lopen.” Lees meer over haar ervaringen.

Video bekijken

Het Young Professional Program van ABAB