Werken bij ABAB

Young Advisory Programma

Persoonlijke vaardigheden ontwikkelen bij ABAB

Het Young Advisory Programma (YAP) bij ABAB is een uitgebreid programma van vijf jaar en draait volledig om persoonlijke ontwikkeling. Van leiderschapstrainingen en time-management tot presentatievaardigheden en persoonlijke branding. Alle onderwerpen om dé adviseur van de toekomst te worden.

Waarom het Young Advisory Programma?

Waarom het programma? Nou, allereerst om véél te leren. Over jezelf. Over het adviseurschap. Maar ook om nauw samen te werken en ervaringen uit te wisselen met collega's die zich in dezelfde fase bevinden als jij. Dit zorgt voor een hecht netwerk van gelijkgestemde professionals waarin je elkaar kunt inspireren en ondersteunen. Samen met je mede-YAP-deelnemers neem je deel aan verschillende activiteiten, waaronder de meerdaagse trainingen. Hierdoor ontwikkel je niet alleen je vaardigheden, maar bouw je ook waardevolle professionele relaties op die gedurende je carrière kunnen bloeien.

Hoe ziet het Young Advisory Programma eruit?

Het Young Advisory Programma strekt zich dus uit over vijf leerjaren en biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een nog betere adviseur. Elk jaar van het programma bestaat uit twee trainingsdagen, die gericht zijn op een specifiek kennisonderwerp én gedrag. Onderwerpen die tijdens de verschillende trainingsdagen aan bod zullen komen? Denk aan zelfmanagement en tijdschrijven, adviesvaardigheden, overtuigingskracht, schrijfvaardigheden, eigen oordeelsvorming en gesprekstechnieken. 

Feedback speelt een essentiële rol in het Young Advisory Programma

Feedback speelt een belangrijke rol in het programma. Feedback van zowel klanten als collega's is de snelste manier om te groeien. Het programma moedigt daarom ook interactie en samenwerking aan tussen teamleden.

De rol van een adviseur is breed. Dat begrijpen bij ABAB als geen ander. De rol die jij als adviseur hebt vraagt niet alleen om vakkennis. Je moet ook in staat zijn om mee te denken, overtuigend te zijn en impact te maken. Juist daarom is YAP hét programma voor jonge adviseurs die meer willen leren over het adviseurschap én persoonlijke vaardigheden. 

Quotes deelnemers Young Advisory Program

Meer weten over het YAP?

Bij ABAB zijn we graag Van betekenis. Door kennis te delen, advies te geven en voor inzicht te zorgen. Voor meer informatie over het Young Advisory Programma en over de toelatingseisen kun je contact opnemen met een van onze corporate recruiters. Bel of stuur een WhatsApp-bericht naar Clinge via telefoonnummer 0612964429. Je kunt ook een e-mail sturen naar Clinge.