Werken bij ABAB

HAS CarrièrePad

Groeien en ontwikkelen met het HCP

Heb je de HAS (binnenkort) succesvol afgerond, wil je financieel, cijfermatig verder groeien én je ontwikkelen in advies? Dan biedt het HAS CarrièrePad (HCP) geweldige kansen! Het HCP is een programma dat speciaal is ontwikkeld om medewerkers met een HAS-achtergrond te helpen ontwikkelen in hun loopbaan binnen ABAB.

Kennis en persoonlijke ontwikkeling

Je start als assistent-accountant bij een van onze vestigingen. Als HCP'er neem je deel aan ons vijfjarige ontwikkelprogramma. Het eerste deel van het programma staat in het teken van de basis en achtergronden van accountancy, boekhouden en fiscaliteit.

Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij communicatie, klantgerichtheid en feedback geven aan de orde komen.

"Het HAS CarrièrePad biedt een unieke kans om zelf richting te geven aan je loopbaan. Vanuit jouw ambitie en je kwaliteiten helpen we jezelf te ontwikkelen, zowel op vaktechnisch vlak als op gebied van andere vaardigheden.”

Volop mogelijkheden

Jouw ambitie en talent vormen de basis. We kijken samen welke richting jij binnen ABAB op wil. Denk bijvoorbeeld aan een functie binnen accountancy, bedrijfsadvies of in de rol van klantadviseur. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om verder te studeren als accountant.

Kortom, het HCP biedt volop mogelijkheden binnen ABAB!