Wilco van Vossen

Accountant in Goes
''Ik wil doorleren tot ik mijn accountantstitel heb, ABAB heeft hiervoor een compleet programma.''

Wilco van Vossen liep met zijn pak over de arm naar de stomerij toen iemand hem bij wijze van grap vroeg: “Werk je soms bij een accountantskantoor?” Deze ontmoeting leidde ertoe dat Wilco solliciteerde bij ABAB.

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Doorleren voor accountant

“De man die mij aansprak, was John Klippel. We raakten aan de praat en ik vertelde dat ik op een klein accountantskantoor werkte. Hij vertelde over ABAB en hoe de rol van assistent-accountant daar wordt ingevuld", vertelt Wilco. "Op kleinere kantoren is de accountant vaak het enige aanspreekpunt voor klanten. Bij ABAB mag je als assistent-accountant zelf naar klanten toe en je krijgt bovendien eigen verantwoordelijkheid voor bepaalde zaken. Dat was voor mij één van de redenen om te gaan praten bij ABAB. Maar ook omdat ik wil doorleren tot ik mijn accountantstitel heb en ABAB heeft hiervoor een compleet programma.” 

Tevreden ondernemer

Inmiddels werkt Wilco vijf jaar bij ABAB en is hij accountant. Hij vertelt over zijn werk: “Afgelopen week ging ik langs bij een ondernemer wiens onderneming niet zo lekker loopt. Ik stelde een naslagwerk op om hem meer inzicht te geven en heb hem laten zien hoe hij hiermee zijn onderneming beter kan sturen. De ondernemer was erg tevreden. Dat maakt mijn werk echt leuk!”

 

Marleen Hartman en WIlco van Vossen in Goes

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Accountant Accountancy Roosendaal Professional
Accountant Accountancy Den Bosch Professional
Accountant Accountancy Helmond Professional
Accountant Accountancy Professional