Willem-Jan Milder

Manager Accountancy in Nijmegen
“ABAB is doorspekt met ontwikkelingsmogelijkheden”

Waarom Willem-Jan Milder voor accountancy koos? “Cijfertjes natuurlijk! Je kunt me er ’s nachts voor wakker maken.” Op zoek naar meer zelfontplooiing en -ontwikkeling kwam hij bij ABAB terecht.

Benieuwd welke mogelijkheden ABAB voor jou heeft?

Eigen pad volgen

Geholpen door de krappe arbeidsmarkt, rolde Willem-Jan na een studie Economisch linguïstisch de accountancy in. Hij voltooide de post hbo Accountancy en deed daarna ook nog een opleiding tot belastingaccountant. “Ik wil als brede gesprekspartner voor de klant fungeren.” Nadat hij tien jaar werkervaring opdeed bij verschillende kantoren, had Willem-Jan behoefte aan meer zelfontplooiing en -ontwikkeling. “Ik wilde mijn eigen pad volgen.”

Niet veel later gaf zijn dochter een kinderfeestje en bleek de vader van een van de uitgenodigde kinderen als manager Accountancy bij ABAB in Nijmegen te werken. “Een vluchtig bezoek aan de website van ABAB leverde een aantal interessante vacatures op. Toen ik de jongen weer thuisbracht na het kinderfeestje deed ook nog eens zijn vader de deur open. Na wat koetjes en kalfjes trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik naar de openstaande vacature voor accountant.”

Alle ruimte voor je ontwikkeling

Willem-Jan werd al snel uitgenodigd voor een gesprek. “In het gesprek zelf was er al meteen sprake van een klik. Hardwerkende mensen, oog voor de medemens en geen ellebogenwerk.” Hij besloot voor ABAB te kiezen. “ABAB is doorspekt met coachingsmogelijkheden. Je krijgt alle ruimte voor je ontwikkeling. Door de vele contacten en gesprekken met de klant maak je echt enorme stappen voorwaarts. Dit had ik vijf jaar geleden niet verwacht en heeft me in positieve zin erg verbaasd. Als medewerker geniet je binnen je verantwoordelijkheid een vrijheid en flexibiliteit ten aanzien van je werkindeling en -uren. Ook is er een goed oog voor de balans werk-privé.”

Energie van klantcontact

Willem-Jan vindt het onderhouden van klantcontacten het leukst aan zijn werk. “Rechtstreeks met de ondernemer aan tafel zitten. Het is schitterend om te horen hoe ondernemers altijd kansen zien en innovatief bezig zijn.” Ook geniet hij van werken in een team. “Elkaar coachen en helpen is een must, maar vooral een leuke bezigheid! Als je ziet dat het team groeit, geeft dat veel voldoening. Daarnaast wordt er veel gelachen en gedold.”

Bekijk alle medewerkersverhalen

Relevante vacatures

Functie Vakgebied Locatie Werkervaring
Aankomend accountant Accountancy Goes Starter
Accountant Accountancy Professional
Accountant Accountancy Helmond Professional
Accountant Accountancy Roosendaal Professional